0

De inhoud van ons boek

Wij van Alles & Beauty zijn van mening dat cosmetische operaties om de huid te verbeteren helemaal niet nodig zijn. Met de juiste bescherming en verzorging van de huid in combinatie met een goed en gezond leefpatroon kun je je huid perfect glanzend jong en gezond houden zonder vlekken lijntjes en rimpels.

Met cosmetische ingrepen loop je natuurlijk ook bepaalde risico’s. Zelfs het simpel injecteren van hars of Botox kan al leiden tot bultjes of verdikkingen in je huid. Soms beschadig je zenuwen of spieren in het gezicht. Zonde natuurlijk om dat risico te nemen.

Belangrijke invloeden voor huidveroudering zijn de invloeden van buitenaf zoals de zon en vrije radicalen, je voeding, je persoonlijke instelling en de verzorging van je huid. Bescherm je je huid goed tegen de zon en vrije radicalen, dan ziet je huid er al stukken beter uit wanneer je ouder wordt. De juiste natuurlijke oliën kunnen daarbij ondersteunen.

 

 

Doneeractie

 

Ben je enthousiast geworden over de inhoud van dit boek? En zou je graag willen weten hoe ook jij je huid perfect gezond en jong kunt houden zonder cosmetische ingrepen? Ondersteun ons dan bij het schrijven van dit boek door middel van onze doneeractie. Je kunt dit doen via deze link: https://www.doneeractie.nl/alles-beauty-boek-2/-46392. Jouw steun is van harte welkom!

 

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Leave a Reply